Bara jag och det lilla trollet

on

Det är ganska sällan jag och Lillasystern hittar på saker själva, för hon hänger ju antingen bara på eller så föredrar hon ofta att hänga med pappa. Men i söndags drog vi iväg på en egen liten utflykt, bara hon och jag. Det här barnet är lite annat än vårt stora helt klart, hon har sin egen vilja in absurdum och tyvärr slutar många saker just nu med att de inte blir av för att allt blir bråk och skrik. Så bara att vi kom iväg var lite av en seger. Innan vi drog passade hon på att rycka åt sig As gamla fina kappa från Danafae, så pass stolt över den.
IMG_0981 IMG_0989Första stopp var för att lämna av och hämta upp saker i Skarpnäck, efter det gav vi oss iväg till ett smått kaotiskt Farsta Centrum där vi klev in på det lite lugnare pizza och pastahaket eftersom Lillasystern bestämt sig för att hon skulle minsann ha en Carbonara om hon nu väl fick äta ute. Sagt och gjort, det var det hon gick fram och beställde självsäkert. Själva rätten var väl ingen höjdare, men hon åt och åt. Shoppingmässigt kom vi knappast så långt, det var fullt upp med att hålla koll på yrvädret bland alla människor medan hon skulle leka spion, osynlig och allt och hans moster.

Vi avslutade på Yogiboost, hon valde jordens segaste skumtomte som topping medan vi diskuterade varför hon “inte heter som Tingeling är” utan som siffran. Ett uppskattat avbrott i vardagen, även om jag tror den här ungen helt klart hade fungerat bättre i öppna landskap. Nästa gång drar vi ut på äventyr i naturen istället.

One Comment Add yours

  1. Haha, de verkar vara lite lika våra små med 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.