Juluppehållet

on

Jag tog lite välbehövd semester medan vi avverkade jultider i både St Annas och Nora. Tillbaka i Nackaland har vi idag hunnit med att röja ut många gamla irritationsmoment och rensat upp för att få plats med vår nya kompis Elin. Det är faktiskt henne jag sitter i just nu och viftar på tårna. Fantastisk möjlighet, så pass nöjd att vi valde att vara snälla mot varandra med något vi verkligen behövde över jul. Helgen har varit riktigt bra, trots att vintervädret mest kändes som vilken april eller majdag som helst fram tills igår morse när kölden slog till. Ungarnas bästa? Bra fråga. As jordglob står högt i kurs, liksom alla fina spel, pyssel och grymma genomtänkta presenter. För första året någonsin tror jag inte att det är något som kändes onödigt bland paketen, jag gillar att kunna plocka hit och dit så det finns att ta av under hela året mer eller mindre. Bättre bilder kommer så småningom.

IMG_1043 IMG_1058 IMG_1072 IMG_1079Imorgon är det tillbaka till arbetet för mig (jag hade bara en föräldradag innan julafton) och med mig får jag fint besök av Lillasystern. Det kan bli en väldigt intressant dag helt klart, även om jag ser ljuset i tunneln eftersom jag har fått lunchsällskap inbokad.

Saker det blivit för mycket av under ledigheten? Allt utom motion och sömn. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.