Resor: Om att inte veta när vi kommer till Phuket

on

Jag drar inte i några jättehöga växlar kring det här just nu, utan konstaterar mest att det är bäst att de löser det. För att hur exotiskt Doha än ser ut från ovan är jag faktiskt inte jättejättesugen på att upptäcka det på egen hand med barn. Också för att det inte är att få samma värde som jag betalade för. Om det blir flygbolaget eller resebyrån jag köpte biljetten via som fixar bokningen i slutändan vettetusan, det återstår att se. Fram lär vi komma på ett eller annat sätt. Eller så bokar vi om oss någon annanstans, jag lider inte egentligen.

Qatar har alltså efter att min resa bokades, betalades och konfirmerades ändrat sin tidplan från Arlanda, vilket innebär att den flight jag var inbokad på fortfarande avgår men på ny tid. Dessutom har man satt in en ytterligare flight tidigare under kvällen, men den har jag inte flyttats till, utan jag ligger kvar på den ursprungliga flyglinjen som innebär ett negativt byte i Doha. Ett vadå? Ett omöjligt byte, det vill säga när planet som jag ska byta till redan har avgått när mitt plan anländer.

För mig är det inte ett lämpligt alternativ att veta att jag får invänta morgondagens plan, 23 timmar och 40 minuter senare. Dels bryter det av vår semester, dels hanterar jag som flygrädd helst så få timmar i/på flygplatser som möjligt. Men skulle så bli fallet kan jag ju i alla fall ro hem en del fina förseningspengar, helt i onödan för dem. Vad som händer återstår att se…

One Comment Add yours

  1. Resfredag says:

    Ser fram emot den spännande fortsättningen! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.