Resor: En glimt av Amsterdam (eller vackra städer ses bäst i vackert väder)

on

Som jag berättat förut hade vi verkligen inte tur med vädret i Amsterdam, för även om vi hade några timmars uppehåll (nej, jag skojar inte) så var det snålblåst, mörkt och kallt. Jättejättekallt. För det är ju en vattenstad och därmed blåsigt. Så även om vi såg en del vackra ställen var det otroligt få som fastnade på bild. Inte många filter i världen kan rädda uselt väder. 10122015-IMG_9631 10122015-IMG_9646 10122015-IMG_9670 11122015-IMG_9704
Men några saker stod ändå ut. Som de glada stolparna som var lagom övertydliga i hur de skulle användas. De fantastiska husbåtarna med egna stora trädgårdar. Ridande poliser. Loppisar. Jag. Mer om själva Amsterdam kommer snart.

One Comment Add yours

  1. Trist med vädret, annars är ju Amsterdam en väldigt fin stad! Önskar ett riktigt Gott Nytt år!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.