Det är kallt som bara den.

on

-13 är väl inget att gnälla om? Nej, fast så glömmer ni brisen (läs:snålblåsten) som ligger på. Det biter hårt i kinderna, imorse var jag en isbit långt in på förmiddagen trots att jag har rejält med kläder på mig.

Fast, jag älskar nya jackan – den från Kari Traa. Hur kall jag än är om tår, kinder, fötter och ben (trots fleeceleggings under) har jag inte några problem med överkroppen trots minst kläder där. Älskar såna köp som bara är klockrena!

I övrigt? Jag har tydligen startat träningsperiod starkt och tänkte väl fortsätta i ungefär den takten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.