Resor: Reseplaneringen för 2016!

on


26072015-IMG_8656Året som var 2015 bjöd på en hel del roliga resor,
även om vi inte kommer ut och flänga på samma sätt (det vill säga jag) så kommer det här bli ett fantastisk år det också, det känner jag på mig. Fokus för sommaren kommer ligga lite mer på Sverige, så jag hoppas verkligen vädergudarna är med oss och att vi inte är de som sitter på Arlanda i början på augusti och bara hoppas på en sista minuten resa.

Mars: London – baby! Min oskuld i det brittiska empiriet ska tas tillsammans med trevligt resesällskap. Vi ska turista, shoppa och dricka te tillsammans. Jag ska ta med mig regntåliga kläder och låtsas som det regnar när jag troligen måste hålla mig för skratt samtidigt som jag tänker alla Notting Hill referenser högt i huvudet.

April – Maj: Thailand – Jag och A drar iväg på mamma/dotter-resa lagom tills alla charterresenärer återvänder till Sverige. Resrutt något oklar, men vi ämnar vara borta 16 dagar och tänker kanske fylla in Khao Lak och Ao Nang i schemat.

Juli: Jämtland – Det var sex år sen sist, men i sommar gör vi ett nytt besök i de Jämtländska delarna närmast Norge. Gömmer oss för mygg, fiskar, besöker kalfjällen och spanar renar.

Juli-Augusti: Sverigeturné – vi kör en vända till Nora, till St Annas, långhelg i Göteborg och utforskar när och fjärran. Njuter förhoppningsvis av fina dagar och dricker rosé till kvällen.

September: Tarragona – Förra årets succé med hushyra i Spanien smittar av sig med nytt resesällskap på fastlandet. Vi styr från Barcelona mot Valencia och stannar lagom länge för att hinna landa utan stress.

2 Comments Add yours

 1. Cissi says:

  Ser fram emot många härliga resor tillsammans!!! Speciellt London och Spanien😋!!

  Like

  1. Ämma says:

   Ja, det ska bli toppen!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.