Veckans träning: v 3

on

Det känns som att jag jobbar i uppförsbacke den här veckan, för om den förra gick förbi någorlunda smidigt och skönt så har varenda dag varit en kamp nu och jag har fallit dit mer än en gång. Men skam den som ger sig, för det tänkte jag inte alls syssla med. This too shall pass….

Idag har jag varit och kört ett pass hos min PT på Good to Go, en liten, liten studio på Kungsholmen där jag planerar att bli fantastiskt stark under året. Visst är det lite bökigt att ta sig dit, men jag har heller inget gym varken nära hemma eller jobbet, så att åka via Kungsholmen (blå linje från Kista är ändå rätt smidigt) är ingen större issue.

Framöver kommer jag lägga upp en planering av veckans träning för att sporra mig själv lite att fortsätta när det går bra. Och för att kämpa vidare när det är tyngre. Som ni märker är det inte mycket roller derby i mitt liv just nu, det beror mycket på att jag inte är i form efter den långa perioden med luftvägsbekymmer. Men också för att jag har en spricka i ett revben, därmed inte kan vara med på närkontaktövningar utan snällt får stå vid sidan av och titta på ett tag. Frustrerande, men nödvändigt.

Måndag: Simning 35 minuter (36 längder)
Tisdag: Vilodag
Onsdag: Cirkelträning 25 minuter
Torsdag: Cirkelträning/Hypertrophy 45 min
Fredag: Uppvärmning plus offskate
Lördag: Vilodag
Söndag: Simning 35 minuter

Pluspoäng till mig som i alla fall ligger före min egen planering av träning inför Thailand. Det trots att jag dragits med lite småsjukdomar hit och dit. På så sätt längtar jag till våren när jag ska få springa efter ungar på cyklar varenda dag igen! IMG_1428

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.