Äntligen helg!

on

Det här – det är pumpavegetter. De var lite konstiga, men goda. I år siktar vi på lite mer experimentell matlagning, lite mindre korv och makaroner. Typ. 

Flyger inte veckorna ändå förbi? Bara lite. Jag hinner knappt blinka, fast kanske är det för att jag har sovit så dåligt hela veckan och därmed inte fått tillräckligt många timmar på en hand för att klara dagarna. Jobbet är lite galet, men jag har inte riktigt hängt med så måste dra på några extra växlar till nästa vecka, som förresten kommer inledas med en tripp till Malmö.

Igår hade vi en riktigt, riktigt soft dag. Tack vare lite förkylningar (Lillasystern främst) och trötthet hoppade vi över en julgransplundring som stod på schemat, såg istället till att storhandla inför kommande veckan och dessutom ordna med vårt skrivbord till vardagsrummet, en sak som stått på schemat länge, länge för att jag ska ha en vettig arbetshörna.

Idag är det den där söndagslunken, vi var till ishallen imorse för As skridskoskola och därefter fastnade jag i min fantastiska fåtölj ett tag. Snart är det dags att resa på sig och göra samma barn redo för kalas med studsiga kids. Själv? Jo, men jag tänkte dra till simhallen och få lite träning gjord. Ska bli spännande att se hur länge jag orkar nu när jag inte har draghjälp med mig.

Och alltså – varför kan ingen uppfinna hörlurar man kan använda i vattnet? Simma till musik hade ju varit lätt som en plätt. Det här att bara ha sina egna tankar och alla andra? Så himla svårt. Idag ska jag i alla fall investera i ett par simglasögon och förhoppningsvis en näsklämma. Sist var det lite för många kallsupar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.