En liten tripp till Malmö

on

Jag är i Malmö några dagar, för att imorgon hålla en timmes “föredrag” kring några initiativ som pågår inom vår verksamhet. Det var bara det där att jag avsatt tid för att förbereda på tåget, men så kom ju saker i vägen. Som att jag glömt min inloggningsdosa, att det dessutom var problem med först nätverket på tåget och senare även hotellet. Jaja, det finns värre saker.

Den här gången bor jag på Park Inn by Radisson som ligger i Västra Hamnen, det är en lagom (20 minuters) promenad från Centralstation här och cirka fem minuter från kontoret åt ens hållet och Turning Torso åt andra. Jag hann testa gymmet och har både varit över gatan på Ica Maxi samt ätit middag med mig själv på restaurangen på hotellet (i brist på andra matställen i närheten).

Ikväll blir det inte roligare än Wild på tv, en bok och sen sova sött och länge. IMG_1515

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.