Resor: London i mars

on

Vet ni? Jag har ju nästan helt glömt av att jag faktiskt ska till London i mars också. Jovisst, med en kompis. Det är min allra första resa till the United Kingdom och jag hoppas så innerligt att jag inte kommer börja småfnissa varenda gång någon pratar med mig på den där dialekten som jag av någon anledning finner ganska humorsam. Tills dess ska jag frossa i brittiska filmer och ja, hitta gemensamma intressen utöver te.

London alltså, jo – ni förstår – jag har tydligen aldrig riktigt fastnat för den staden på kartan. Det är regnigt, kallt och ja, ni som känner mig vet att det är kanske inte saker jag efterfrågar i en semester. Men det var ju då, numera är jag ju faktiskt betydligt mer äventyrslysten än bekväm och vill gärna se mig omkring och då seglar plötsligt huvudstaden upp som en väldigt intressant kandidat. Om inte annat för att se den blå dörren från Notting Hill.

Mycker mer än att vi ska bo på halvhyfsade Hampton by Hilton Waterloo samt flyga dit med British Airways vet jag faktiskt inte. Jag har inga förväntningar överhuvudtaget på hur vädret kan tänkas vara i början på mars, förväntar mig därmed mest regn och rusk men hoppas såklart ha många tak att gömma mig under. Afternoon tea är ett måste, liksom att besöka någon riktigt bra indisk restaurang. Kanske se en musikal? Har du ett allra bästa London tips? london2

One Comment Add yours

  1. Haha, så synd att jag inte sett detta tidigare. Hampton by Hilton Waterloo har jag inte hunnit blogga om än men det kanske ska bli morgondagens inlägg då för där har jag faktiskt bott ganska nyligen.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.