Träningsschema V 5

on

Den här veckan har nått sitt slut, jag tänkte sammanfatta träningen som blev av trots allt. Mest stolt är jag över passet jag rev av i Malmö på det lilla, lilla gymmet. Minst nöjd är jag över mängderna socker min kropp slukat. Men men, på’t igen och allt sånt.

Träningsmässigt har det ändå varit en bra vecka, även om jag inte tränat hemma något. Men ett gympass, ett PT pass, ett simpass, ett derbypass och en rejäl powerwalk är jag tillfreds med. Äntligen har jag tagit några bilder på figuren för att ha som referensvärde, men det lär ju dröja ett tag innan jag ser förändring på dem.

imageKommande veckas träning:

Måndag: Simning

Tisdag: Vila

Onsdag: Derby

Torsdag: Hemmaträning

Fredag: Träningsmatch

Lördag: Vila

Söndag: PW/Intervall

Det här skulle alltså publiceras igår. Men hamnade förra veckan. Så nu kommer det igen. Fast på nytt. 

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.