Vårens svenska tv-underhållning

on

Jag vet att det förmodligen är något fel på mig, men jag älskar att frossa i svenska serier när de kommer. Och är bra. Speciellt real life varianter. Fast inte pratar vi Farmen eller Big Brother, nejdå – lite högre klass än så håller de ju ändå. Enligt mig. 

Bachelor har ju redan slutat gå för säsongen, men var underhållande om inte annat. Om jag skulle kunna ställa upp? Inte en chans. Päron i Solen är en ny serie på Tv4 som helt klart har potential, även om den också är lika delar cheesy. Ha skämskudden nära! Familjer på Äventyr seglade redan förra året upp som en favorit och även i år är den supermysig – även fröken tandlös tittar spänt. Den tidigare favoriten 30 grader i Februari är tillbaka på SVT, men jag är lite tveksam till om den klarar en säsong till. Dessutom är Gift vid första ögonkastet tillbaka, jag vet att det är elakt men jag älskar sån här underhållning.

giftvidförsta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.