Blogger Bootcamp – och jag är bortrest

on

Det finns ett enda återkommande event som jag faktiskt suktar efter, det är Blogger Bootcamp. Jag har varit med två år, båda två var helt fantastiska. Förra året var jag inte med av anledningar (det ständiga – I can’t – I’ve got derby) men i år hade jag faktiskt hoppats kunna joina. Så släpptes äntligen datumen och jag visar mig vara i London. Så himla typiskt! Vi får sikta på 2017 istället!

På schemat i år såg jag nämligen både att roliga rörlighetspass, gymnastik, handstående och något de kallade för Spring dig Skadefri. För det är ju först i år igen som jag har öppnat ögonen för andra träningsformer igen, ni vet – kompletterande. Och jag gillar det.

Nu kanske det är min påtvingade vila också som gör att jag längtar desto mer. Tyvärr ser inte veckan som kommer speciellt ljus ut vad gäller träning, för här hägrar fortfarande förkylningen rejält även om jag äntligen släppt influensan. Men lugn, bara lugn. Tänker inte ha dåligt samvete för att jag är sjuk. Det är man. Det blir man. Att hetsa sig tillbaka är bara dumt.

bbc20143-800x511Men i alla fall, är du sugen på gemenskap och träning under grymma förhållanden tycker jag du helt klart ska haka på Blogger Bootcamp, så mycket roligare än så blir det inte. Fast djävulskt tungt var det ju också såklart. Men lätt värt. 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.