Fortsatt vila och elitserien i helgen på hemmaplan

on

Det känns ganska onödigt att uppdatera i stil med att jag fortfarande (ja) är hängig. Det kommer ju släppa snart, då kommer jag ha massa roligt att diskutera såklart. Just nu däremot tryter orken, att bara orka vardagen känns lagom. Eller nog. Hur man nu ser det. Jag vill ha tillbaka lite mer energi. Och sen. Då ska jag göra så många saker. Framförallt ska jag äta mindre godis.

I helgen ska jag jobba (om man nu kan kalla twittra för att jobba) medan många av mina bekanta spelar match(er). Vi ska nämligen slå rekord och köra inte bara en trippel, utan två. Det blir sex matcher på två dagar och mina ögon kommer vara fyrkantiga efteråt. Det pågår nämligen både elitserien där BSTRD spelar, men så ska då även Allstars ta sig an Dock City (Göteborg) och Dublin. Håll bara tummarna att mina bihålor ger mig lite utrymme tills dess, för annars vettetusan hur det ska gå.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.