Förlåt.

on

Jag vet att det är sjukt jobbigt när jag håller på att strula med teman. Jag tycker det själv med. Men det är så innerligt svårt att bli nöjd ska jag berätta. Alltid är det detaljer som jag inte klarar av att ordna som ni inte gillar. Som att peta sig in i inläggen exempelvis. Så jag har ändrat igen. Förhoppningsvis är det mer överskådligt nu.

Ska också kategorisera upp sidorna bättre samt lägga om alla kategorier. Tydligen finns det massa bra plugins man kan använda sig av för att göra saker smidigare, vilket jag såklart inte haft någon koll på. Himla tur det finns tekniska människor!

2 Comments Add yours

 1. Vi har oxå precis bytt tema, och oj vad mycket strul det är… Så jag förstår precis!

  Like

  1. Ämma says:

   Ja, jag såg det! Kommer bli toppen för er!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.