Kompressionstights, funkar de?

on

Jag vet att jag är ungefär sist på banan vad gäller kompressionstights, jag har ju sett att de har funnits länge – men funkar de? Jag var skeptiskt. Mest för att priset varit fantastiskt högt och man därmed varit tvungen att betala väldigt mycket för att få ett par byxor att träna i. Jag är ju ganska snål på det sättet, så bromsarna har suttit hårt.

Men så för någon månad sen tipsade en ligakompis om att Stadium Outlet hade 2XU på rea. Med rea menar jag att priset var nersatt från 1399:- till 299:-. Med andra ord – ett sånt kap struntar man inte bara i, så jag slängde in en beställning på ett par i S. När de så väl kom hem här undrade jag om det var det här man menade med kompressionstights, för storleken såg ut att kunna passa A som är 6 år.

I dem kom jag i alla fall till slut, redan efter första träningen kände jag att JA – herregud så bra. De är mycket tunnare än jag hade trott, jag förstår inte riktigt vad de gör – men de är nästintill magiska och jag känner att jag har mer kontroll i benen, mer spänst. Att jag orkar aningen lite längre. Om det verkligen är så eller om det är någon typ av placeboeffekt struntar jag fullkomligt i, huvudsaken jag känner mig snabb, stark och mäktig! 2xu

Tyvärr finns de inte längre för det löjligt braiga priset, men Stadium verkar ha tagit in ett parti och säljer nu för 799:- 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.