Andningshål i St Annas

on

Vi har bara tagit det lugnt i påsk, inte ett måste. Bara frisk luft, häng och god mat. Idag passade vi på att röra oss hem lite tidigare för att slippa trafiken och bra var väl det, för E är nu hängig. Den stora av dem det vill säga, den lilla kör på som vanligt.

Själv ska jag samla kraft att resa mig från den magiska solen på balkongen och ge mig ut på en joggingrunda. Igår kändes kroppen så tung och idag har jag ätit mat för nära inpå, så vi får se hur det går! image image image image imageDe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.