Hjärnskakning

on

På träning i söndags sa det smack med skallen i golvet mot slutet och trots att jag inte kände något då, förutom den sedvanliga smärtan så blev jag under måndagen och tisdagen läskigt påmind om hur viktig skallen är. Med huvudvärk, illamående och en löjlig trötthet var det bara att inse faktum, jag har fått en lätt hjärnskakning och ska ha skärmfritt och koncentrationsfritt tills jag mår bra igen. Är därmed sjukskriven resten av veckan och gör precis ingenting, så är lagom uttråkad. Mindre bra uppladdning inför semester!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.