Resor: Om en sommar utan grannar

on

Egentligen vet vi ju det här, att vi aldrig ses på somrarna, för vi har helt andra planeringar och har i många år faktiskt gått ganska mycket omlott och aldrig varit hemma på gården samtidigt. Faktum är att ingen är hemma på gården på somrarna, alla är iväg på sitt och man träffas knappt under sommarmånaderna. Förutom när vi reser tillsammans. I sommar åker grannarna tillbaka till Thailand i en månad och vi? Ja, vi är i Sverige (som familj). Det kommer kännas fantastiskt udda faktiskt, för även om det bara är två år i rad så har vi ju ändå rest med dem på sommaren.

Vi? Nej, vi ska väl inte vara hemma så jättemycket heller egentligen. Barnen ska på den årliga jobbsemestern (dvs vi jobbar, de är lediga) till mormorn och morfarn i en vecka, jag ska till Barcelona en vecka, vi ska till Jämtland, till Göteborg, förhoppningsvis till Nora. Stugan ligger ju ute till försäljning, så det blir nog inte mycket med den. Med andra ord blir det full rulle i sommar, vilket kommer bli fantastiskt – även om det kommer kännas aningen udda att följa deras uppdateringar från ett soligt Thailand när vi befinner oss i ett förhoppningsvis inte så regnigt Sverige.

Sen kommer september. Och då är det dags för oss att ge oss iväg på årets sommarsemester – den här gången med J&C som var med till Cypern förra året. 2014-06-27 (8 av 9) 2014-06-26 (24 av 33) 2014-06-27 (2 av 9)2014-07-17 (13 av 21) 2014-07-20 (10 av 45)Koh Phangan & Bangkok sommaren 2014

3 Comments Add yours

 1. Äsch styr om era planer och häng med oss vettja!
  Det är aldrig för sent för att våga och satsa!!!!!!

  Like

  1. Ämma says:

   Haha, det hade ju varit något.. 😉

   Like

 2. Dryden says:

  Jämtland låter ju bannemig trevligt! 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.