Instagramkonto för resor

on

Det tog bara så här lång tid innan jag också blev en i mängden som plötsligt har två instagramkonton. Det faller sig ganska naturligt att det blev ett för resor, eftersom det blir mycket sånt. Jag planerar att fylla det med både tidigare bilder från resor, från de jag är på samt med inpiration om dit jag vill.

Så, gillar du resor och bilder tycker jag helt klart att du ska hänga med! ASWEDETRAVELS – bara att klicka på följ!

Det betyder ju inte att mitt vanliga konto kommer bli helt fritt från resor, men jag vill ha ett utlopp för alla de bilder som jag vill dela med mig av, men som bara känns tjatiga i vanliga flödet. För är det något jag älskar, så är det bilder som har med resor att göra. Här, där – everywhere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.