Om att vi redan saknar Khao Lak

Missförstå mig rätt, Bangtao är säkert mysigt. Vi har bara inte märkt av det än, för ärligt talat – det är ett otroligt stort hotell som känns som att det nästintill ligger öde. Tre stora pooler och jag har maximalt sett fem personer bada samtidigt. Men vi ska helt klart ge det en chans till, annars kommer jag att byta hotell de sista tre nätterna för att få ut maximalt av vår semester, för så lite har vi ändå gjort av med att det inte vore katastrof att slänga dessa nätter i sjön.

25042016-IMG_0421 26042016-IMG_0487Men lugnet som rådde i Khao Lak, på hotellet – det saknar vi. Det var en speciell känsla, för Bhandari var så pass bra. Inte lyxigt, men bra. Förhoppningsvis kommer vi dit här med, vi måste bara hinna landa och förstå rytmen.

One Comment Add yours

  1. Åh vilken härlig bild där på gungan! Jag har ännu inte varit i Thaiand, och det är inget ställe jag kännt mig dragen till tidigare, men det är på min bucketlist.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.