En blick av Bangtao

 1. Det syns kanske inte så väl på bilderna, men stranden är riktigt, riktigt smutsig på sina platser och det känns inte helt fräscht. Tyvärr har många av vad jag tror är de små restaurangerna har stängt för säsongen, varför stranden känns öde trots att det egentligen kryllar av folk här. Hotellet är nämligen inte ens i närheten av tomt, de är nästan fullbelagda. Vart alla håller hus? Inte den blekaste, för de är varken på stranden, vid poolen eller på “byn”. image image imageRestaurangen vi provade den första lunchen här är bland det sämsta faktiskt, dyrt, dålig service och maten var ingen höjdare faktiskt. Vi testar ställen längs med huvudgatan istället, de ska vara både charmigare och bättre. Funderar på att ta en tuktuk in till Kamala för lite shopping någon kväll, för den är minst sagt lite obefintlig här – men imorgon vankas det marknad i närheten och den tänkte vi såklart haka på.

2 Comments Add yours

 1. Vad tråkigt att det är smutsigt! På många håll flyter ju skräp iland från havet och om ingen städar blir det smutsigt fort…

  Like

  1. Ämma says:

   Visst är det så, jag vet inte vad som är sorgligast – allt skräp som faktiskt kommer från havet eller att man inte städar. Överhuvudtaget är Thailand på många platser lite av en soptipp tyvärr…

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.