En sneak peak av Arinara

Det här hotellet har absolut ingen thailändsk charm, så vill du ha ett litet bungalowhotell ska du hålla dig långt borta. Förresten, det är ingen poäng att ta sig till Bangtao alls om det är vad du är ute efter. Stranden är fantastisk, faktiskt – med sin långsträckta bukt, men här finns mest aningen mer påkostade hotell – som Arinara Bangtao Beach Resort och maffiga Sunwing Resort Bangtao som ligger ett stenkast bort på stranden. Här kommer i alla fall en liten sneak peak av Arinara. 01052016-IMG_0611 01052016-IMG_0617 02052016-IMG_0644 Men vill du ha ett stort hotell med bra utbud som har potential så är helt klart Arinara ett bra alternativ, det ligger nästan bäst till på stranden – långt söderut och nära den lilla shoppinggatan som finns med det därmed största utbudet av restauranger, närbutiker och små souvernirshoppar. För även om maten är snäppet dyrare här än i exempelvis Khao Lak är det precis tvärtom vad gäller shoppingen – eller ja, den minimala shoppingen vi gjort. Reser du med barn och behöver stort utbud av snacks rekommenderar jag starkt en promenad ut till Tesco Lotus som bara ligger några kilometer härifrån – gå dit och ta en tuktuk tillbaka för 100 baht. 02052016-IMG_0651

Men Arinara – det kommer en recension senare såklart, är ganska slitet som ett hotell och tidigare gick det under namnet Blue Village Dalar Resort när Fritidsresor satsade här, tyvärr gick det inte hem och under några år var det borta från programmet – men nu alltså tillbaka. Trivsamt, bra läge – trevlig personal och jo, såklart lite slitet här och där, men inget som inte går att se förbi.

Bangtao? Det växer på oss. Faktiskt en hel del, mycket mer än jag hade trott när vi först kom hit. Det är tyvärr inget ställe jag kommer drömma om att resa tillbaka till, men vi har långtifrån en hemsk semester – och vem säger att allt måste vara paradis för att betraktas som bra? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.