Om att hemma är förjäkla fint

on

Ibland får man känslan av att vi alltid flyr vardagen, men det gör vi faktiskt sällan. Vår vardag är inte så tärande som vissa verkar tycka, tvärtom är den ofta ganska trivsam – men däremot kan vi uppskatta ett break här och där, precis som alla andra. Snarast längtar vi väl bort från vädret, inte livet som vi har byggt det. För vi har det bra här hemma, det har vi.

IMG_2993Med det här vädret? Bara pluspoäng rakt över. Vi hämtade upp Lillasystern i Nyköping över lunch med farmorn, för hon har hängt i stugan på egen hand eftersom E är på tripp till Madrid över helgen. Lycklig var hon över att komma hem även om hon haft det alldeles toppen, igår kväll var det en väldigt, väldigt liten tjej som kurade ihop sig och fick somna på mig.

Idag är det måndag, jag är tillbaka på kontoret för första gången på väldigt länge och ärligt talat är det upp till bevis om jag nu klarar av att arbeta en hel dag, det har jag ju inte gjort sen jag smällde i skallen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.