Sommarens planer

Ibland får jag ta ett djupt andetag och tänka att va? Får jag verkligen chansen att göra allt det här? För alla planer vi har för sommaren, de kommer ta mig till vackra platser och jag hoppas vi kommer få en helt underbar semester. I år har jag ledigt i 6 veckor över sommaren samt ytterligare 6 dagar i direkt anslutning. Det vill säga utöver de två veckorna jag nyss haft, så jag ska inte klaga på att jag inte är ledig, för det är jag helt klart.
17092015-IMG_9401
Så vart ska vi hänga i sommar? Ja, det blir en sväng till Sandhamn här innan ledigheterna för en weekend, jag ska ägna lite tid i Nora (och kringliggande sommarpärlor), en vecka blir i Barcelona för mig, sen drar vi upp till Jämtland allihop, vi ska säga hejdå till stugan (St Anna), Göteborg lockar med en weekend, vi ska besöka Häradsskär (Es farmors uppväxtö) och sen väntar Tarragona-regionen (Katalonien).

Vi har några obokade veckor kvar, som förhoppningsvis ska spenderas på en trevlig liten strand någonstans om vädret är med oss. Där vi ska äta glassar till förbannelse, där vi ska njuta av allt vad svensk sommar har att erbjuda. För vill livet sig väl och våra planer går igenom, då är vi inte hemma sådär jättemycket nästa sommar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.