Instagram – följ mig!

on

För er som har koll så har ni säkert märkt att jag bytte bort mitt tidigare användarnamn på Instagram och numera kan hittas under @fabfamme istället. Men inte nog med det så har jag ju även startat upp ett helt eget resekonto där jag tänker lägga in lite inspiration, lite reseminnen och helt enkelt spamma med resebilder – från när och fjärran. Mitt resekonto hittar ni på @aswedetravels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.