Allt blir roligare med lite färg

on

Hur blev det så himla grått? Regnet har öst (nåja) ner här i två dagar, prognosen säger att det kommer mer idag. Jippi. Al fick ett set från Maxomorra för ett tag sen, men tyvärr har hon ju vuxit ur det (hon älskade fåglarna på) och i skolan behöver de något som står emot lite. Samtidigt har Lillasystern också dragit iväg på längden och kommer nu överta det rosa glada stället. Istället kom en ny rosa jacka in på banan, spontant matchad med ett par mörkblå regnbyxor.

Så för att ha något att syssla med en fredagseftermiddag eftersom jag var ensam med kidsen, samtidigt som vi verkligen behövde lösa de där bekymren med regnkläder bestämde jag mig för att dra till Nacka Forum en sväng .När jag plockade upp Al på skolan så fick jag med mig ett extra barn, men för mig spelar sånt liksom ingen roll – det blir nästan bara enklare för de roar varandra. Bra skit! IMG_3376IMG_3374Numera ska de ju dock också titta på kläder, halsband och allt sånt krimskrams som jag egentligen bara vill kräkas åt, så saker tar lite längre tid. Men regnkläder hittades i alla fall – vi gick över galonställ och siktade istället på en tunn skaljacka från Didrikson som var nedsatt i pris och dessutom är betydligt mer funktionell än en vanlig regnjacka. Fast vore det upp till dem här skulle de ju köpa hela affären. Såklart. Jag vet inte hur många plagg de hittade som de bara måste ha. Fick snällt räkna om allt i deras veckopengar för att de skulle förstå hur orimligt det vore.
IMG_3375IMG_3377Vi har ju en kvarterskrog här i centrum, men jag som inte äter pizza och inte egentligen är jätteförtjust i inredningen (jepp, så ytlig är jag) väljer oftast bort den till fördel för exempelvis O’Learys på Forumtorget. Nåja, det handlar ju inte bara om mörkt trä utan om valmöjligheter på mat också. I alla fall lite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.