Hejdå förskoleklass!

on

Igår var det vår första skolavslutning, eller ja, Als. Skolan hon går på hade fördelat så bra att det inte var kaos, utan varje klass faktiskt syntes. Hennes klass var först ut på morgonen och precis när de klev upp på scenen började solen så smått nå igenom molnen för att skina fullt när de började bli klara. Vi fick höra hur de skulle ta över världen (Goliat av Laleh) och inramningen med tallar och grönt var fantastisk. Hejdå förskoleklass!

Hon är helt klart redo för lite mer struktur, även om jag tror hon kommer sakna leken något fruktansvärt. Därmed blir behovet av att kunna springa av sig utanför skoltid ännu större och jag hoppas att lekglädjen håller i sig länge än. Kalaset för de 13 tjejerna kvällen innan tog dock ut mycket energi, så det var trötta miner på morgonen innan innan vi kom iväg på avslutningen och ärligt talat kom jag på efterkälken eftersom jag var tvungen att lämna av en arg och inte så samarbetsvillig mindre version på förskolan först. Vilket i sin tur gjorde att jag glömde kameran. Och hann inte ta ett enda kort på fina ungen.

Efter lite fika där E slitit arslet av sig hela morgonen för att koka kaffet (tack för lånet av bryggare J&C!) var tanken att vi skulle åka in till mitt kontor och ta en lunch i Kista Galleria, men så frågade fritidsfröken om hon inte hellre stannade kvar där och jo. Det gjorde hon. Tji fick jag, men så kul är det tydligen inte att jobba. Nej, för en sexåring med spring i benen så…

Nu har hon två veckor kvar på fritids innan det långa sommarlovet (7,5 vecka) sätter igång för hennes del. Det ska bli fantastiskt för oss allihop och vi längtar så vi längtar!

2 Comments Add yours

 1. Bara så fint med avslutning!

  Här kommer en award och 11 frågor. Enjoy! 🙂

  http://livetfrandenljusasidan.se/2016/06/12/11-resefragor-fran-freedomtravel/

  Like

  1. Ämma says:

   Tack fina du!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.