Andningshål och sommarkvällar

on

Alltså så magiskt det är med såna här dagar, när solen skiner, när man hinner vara ute i friska luften och faktiskt är med familjen. Det blir ju lite si och så det där med familjetid annars, ni vet när scheman ska passa, när man ska hinna göra allt och ingenting. Men så kommer avbrott, som idag när vi var på förskolefest för Lillasystern. Det känns nästan lite konstigt det här att A inte längre går kvar där, utan att E är kvar själv. Och snart är en av de största. Vad hände?

Annars är det tisdag, en vanlig tisdag. Den näst sista innan semestern och herregud vad jag har nedräkning just nu. Är det så för alla att de nästan går in i väggen innan vi får pausa? För så känns det. Som att jag balanserar på en väldigt, väldigt tunn linje och inte har mycket kvar att ge. Men med 11, 5 arbetsdag kvar är det inte ens dags att börja fundera över att ta slut. För det går inte. Jag får inte. Men helg i stugan och midsommar nästa vecka ger ju några andningshål. För dem behöver jag löjligt mycket just nu.

Men träning? Nej. Jag får inte till det just nu. Ont i kroppen, ret i halsen, tungt i andning och nej. Kunde vara bättre ja.

4 Comments Add yours

 1. Då är vi fler som inte får till träningen. Jag kommer inte igång utan jobbar på här hemma på gården med praktiska göromål.

  Like

  1. Ämma says:

   Det är mer än vad jag orkar just nu.. 🙂 Jobb, barn och hänga i soffan!

   Like

 2. Dryden says:

  Jag får inte heller till träningen och det är helt värdelöst. Ingen ork, ingen ambition, ingen lust. Värdelöst som sagt. Och det var längesedan jag var så jävla slut som jag är just nu. Längtar efter semester. Så återstår att se hur mycket återhämtning det blir…

  Like

  1. Ämma says:

   Vi verkar vara många som känner precis så, att vi är slut. Så trist att du är en av dem dock, det hjälper ju inte när det är mer än någonsin att göra inför.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.