En halv torsdag coming up!

on

Såg ni matchen igår? Här hemma gjorde vi det, E i soffan och jag på en foamroller efter middag på balkongen. Sommar! Min rygg börjar äntligen kännas bättre efter upprepade rull och nu är det bara bekymmer kvar som jag tror en naprapat behöver ta itu med.

Jag tycker Belgien vann rättvist, de hade vassare chanser på mål rakt igenom och ärligt talat så hade vi nog mer tur att de inte fick in den tidigare. Trots det kändes ju domarens avblåsning för farligt spel sådär när Sverige äntligen skapade något. Utan att faktiskt göra så mycket fel. Men men, Zlatan kan inte bära Sverige och ett landslag är inte alltid på topp. Hejdå EM – nu hejar jag på Island!

Idag jobbar jag bara halvdag, fantastiskt ju! En av få bra saker som kom när de gjorde om vårt system för några år sen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.