Brexit och andra hårda ord

on

VET ni? Det börjar faktiskt kännas ganska tufft. Storbritannien röstade för att lämna EU och efter det flödar nätet av hat. Sverige bestämmer sig för att trycka igenom en lag som inte följer barnkonventionen och hela världen känns några snäpp hårdare buy levitra vardenafil.

I helgen passerade jag Lidl i Orminge, första gången jag var där på jag vet inte hur många år. Utanför entrén sitter en äldre dam och äter en glass, bredvid står troligen hennes dotter med barn i barnvagn. Ut kommer ett par i övre medelåldern och så fort mannen får syn på dem börjar han skrika obsceniteter.

Jag blir alldeles paff. För jag förstår inte vart allt hat kommer ifrån. Det verkar så generellt och utbrett. Att vi alla är människor verkar bortglömt och det känns tufft.

Så. Det var tankar en tidig måndagsmorgon när livet egentligen är som bäst. För jag är inte drabbad, jag kan bara blunda och gå vidare. För att jag är född i rätt land. Skärpning världen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.