Det är aldrig för sent att börja

on

Gjorde världens mest onödiga grej imorse, jag ställde mig på vågen. Det var en deprimerande syn, en all time high så att säga. Inte ens som höggravid har jag varit här och nosat. Och satan vad det tog.

Jag förstår varför, det är inte konstigt alls. Maten har slirat enormt, portionerna är onödigt stora ungefär jämt. Jag dricker aldrig vatten, äter knappt grönsaker längre och lever på läsk, godis och snacks.

imageSå nu. Får det räcka. Jag måste sikta hållbart, men det verkar vara jordens svåraste grej. Så, jag drog mig ut på en löprunda på eftermiddagen i gassande sol. Fem kilometer med några avbrott, nu kan det bara bli bättre!

 

4 Comments Add yours

 1. Löppass. Borde också ägna mig åt det.

  Like

  1. Ämma says:

   Du är ju så grym på att löpa, så ja!

   Like

 2. Ungefär samma här… Vi körde ett första träningspass (typ yoga haha) på evigheter idag. Så nu har vi i alla fall börjat… Lite 😉

  Like

  1. Ämma says:

   Varje minut räknas.. 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.