Hemmaarbete och köldchocken

on

Ja, men det är ju en chock. Det här att komma hem från Medelhavsklimat och plötsligt landa i den kyla som just nu omger Stockholm. För det blåser inte varma vindar här inte, även inomhus sitter jag lätt och huttrar. Nej, tacka vet jag ljumna havsvindar. Ge mig mer!

Första dagarna tillbaka i tjänst och jag jobbar hemifrån. Under en filt i soffan eftersom jag fryser. Det blir en spännande resa imorgon när jag plötsligt ska befinna mig på kontoret. Ni vet, den där platsen som är känd för att få mig att skaka i vanliga fall. Undrar förresten vart jag gjort av passerkortet. För jo, det var ju några månader sen sist. Lillasystern är tillbaka på förskolan från idag och A väntar på att det ska bli torsdag och fritids öppnar igen.

Annars har jag lite att ta tag i här i livet. Mitt välmående, min träning. Framförallt genom vardagsmotionen. Den här hösten hörrni, den ska bli så himla bra tänkte jag! IMG_6449IMG_6447
Fast vänta nu, skulle sommaren vara över? Nej, jag vägrar. Vi är bara i mitten på augusti och än har vi en helg på Häradsskär att se fram emot, vi har heldag på Grönan för tjejerna (födelsedagspresent) och framförallt har vi 10 dagars semester framför oss i Tarragona. Fast om den hade varit slut hade det inte varit hela världen, för jisses sån fantastisk sommar vi haft.

Som ni märker börjar bekymren med bloggen att lösa sig vartefter. Designen är tillbaka, förhoppningsvis får jag in de sista detaljerna utan att det börjar strula igen. Bilder från sommaren är på ingång och vartefter kommer ni få läsa om våra äventyr. Att det är lite off season struntar jag faktiskt fullkomligt i, för vet ni? Man behöver inspo till varje år – eller hur?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.