Pitstopp Norrköping!

Vet ni vad vi ska göra i helgen? Knappt jag heller. Nej, nu skojade jag för det vet jag faktiskt. Vi ska ut på en liten ö som heter Häradsskär. Där finns inte mer rinnande vatten än att vi kan laga mat, ingen dusch och ingen toalett. Håll tummarna för att det inte kommer regna hela helgen lång!

Fast för att hinna med taxibåten från Valdemarsvik som går ikväll fick vi redan igår röra oss till farmorn i Norrköping. Fast det är ju smidigt, jag kan jobba och jobba medan barnen roar sig ändå. Ingen hämtning eller lämning som snor tid och samvete.

Så vi har sovit så gott, så gott. Det var en mjuk och trevlig säng att sova i, jag sov som en stock tills klockan var dags att kliva upp och agera piggmört. Men sista arbetsdagen på den här första tunga veckan är här och det känns grejt!
Det äldsta barnet ligger fortfarande och snarkar. Jag är bara lite avundsjuk. Dessutom blir jag alltid lite längtig när jag ser hur fina kök det finns. För vårt är gult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.