Gryts skärgård

Sensommarhelg i skärgården

I fredags eftermiddag stängde jag ner jobbet från det tillfälliga kontoret i Norrköping och vi åkte bil till Gryt en bit utanför Valdemarsvik. Häromkring ligger det som tydligen heter Gryts skärgård och är vansinnigt vackert. Längst ut på Fyrudden hämtades vi upp av en taxibåt som skar genom det lugna vattnet alldeles perfekt. Ytterst i skärgården, cirka 20 minuters färd från hamnen ligger Häradsskär – vår destination för helgen.

Jag kan lova att det är en väldigt, väldigt vacker ö och för vår familj (även om det inte är på min sida) har den en speciell historia som jag ska dela med mig bitar av en vacker dag. Tills dess ska ni få njuta av några bilder. Hit vill jag igen. Och igen.

Men nu är det söndagskväll, jag måste logga in och jobba någon timme för att vara ikapp imorgon. Och sen händer något helt fantastiskt imorgon bitti. A börjar i första klass. Magiskt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.