Så sjukt bakis!

Igår drack jag två glas cider till vår kräftskiva (efter den intensiva dagen på Grönan). Somnade sen som en stock när klockan knappt passerat 23. Sömnen blev dock inte så långvarig, för natten har bjudit på ett enormt irritationsmoment. En fluga. 

En ensam liten fluga tog sig in i vårt sovrum någon gång under gårdagskvällen, varpå jakten började. E gjorde sitt bästa för att skrämma iväg den och återfå lugnet. Men nej, hen gömde sig. Så fort vi slutat leta så var den där, precis bredvid örat och surrade igen. Och igen. Och igen. Hela natten igenom. Vet inte när jag sov så dåligt sist.

Så kanske är det snarare det, i kombination med allt oljud från igår som bidragit till mitt mående idag. Men det känns precis som att jag vore sjukt bakis. Eller påverkad av vädret. Vilket som har jag mått så otroligt uselt idag, att inte ens världens godaste köttbullar i paneng curry piggade upp mig. Men med tre intensiva jobbdagar innan resan är det inte ett alternativ att vara sjuk just nu, så ikväll blir en väldigt tidig en.

Har däremot hunnit förbereda lite inlägg som kommer dyka upp här under tiden som vi gör Spanien igen, för jag ligger efter med så mycket bloggning att det skulle kunna pågå i all evighet ungefär. Men nu ska jag krypa tillbaka under täcket och sikta på att må så mycket bättre imorgon!

Ps – hör av er om ni inte ser era kommentarer, mycket verkar hamna i skräpposten med övriga 40 000 spam! 

Målbilden just nu – nästa vecka! 

2 Comments Add yours

 1. Så jobbigt! Kanske ha ett par öronproppar i beredskap mot flugor nästa gång? 😉 Angående drycken så kan det ju vara så att man inte tål vissa sorter. Det hände mig en gång, efter enbart en liten mängd rosévin. Inser att det var något i det jag var överkänslig mot. Krya på dig!

  Like

  1. Ämma says:

   Haha, det är nog mest jag som dels är förkyld överlag och dels har väldigt svårt för alkohol i alla dess former (även om cider brukar vara gångbart i liten mängd).

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.