Helgpepp!

Det kraschade återigen här bakom spakarna, inget som syns när man bara tittar in på bloggen lyckligtvis. Nu hoppas jag att det är löst igen, men jisses så lönlöst det känns ibland när det bara vill bråka med en. 

Annars är det fredag igen, regnet må ösa ner men sinnet är fint. Äldsta barnet ser fram emot sin Halloween fest på skolan ikväll, det yngre tänkte ha fredagsmys med pappan. Själv ser jag fram emot att få lite motion i kroppen.
Jag åt återigen en poké bowl i veckan, börjar nog få lite smått dille på dessa. Men skulle vara intressant att prova någon annanstans också, då jag inte tror dessa egentligen står sig i längden.

Helgen blir annars rätt lugn hoppas jag, dags att rensa ut de sista sommarprylarna och in med allt höst och vinterrelaterat. Nu är det kallt ute. Det är faktiskt väldigt, väldigt kallt. Någonstans finns alla varma kläder  och jag ska banne mig hitta dem!

Tänkte faktiskt börja köra lite helgpepp redan i eftermiddag med bra musik, försöka hinna städa undan lite av det värsta och sen hitta något skoj att äta till ikväll. Plockmat? Ja tack!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.