Känn, bara känn på havet

Jag vet att jag väldigt ofta säger att det bästa jag vet är sand mellan mina tår. Det är ingen lögn, det är bara att jag gärna slipper sanden i all annan form. I alla fall om den om den nu måste bara sådär silkeslen och paradisaktig. Nej, bara nej.

Så det är knappast konstigt att vi Inte hängt mer here vid havet under vår första vecka bara genom att poolen sett ut som den gjort. Herregud – vem kan motstå? Bäst med Long Beach Chalet är ju belt klart läget på poolen. Och utsikten. Den magiska, magiska utsikten. Ni vet, så där katalogdrömmig.

6BD1F2A3-7D6E-41FE-9849-12990EE5A8C5Jag menar – vem kan motstå det här?

Men så kom vi till Klong Nin, som direkt bjöd in med dramatiskt oväder, precis som Long Beach passade på veckan innan. Men havet där, wow. Ni vet hur man ibland bara får känslan direkt om man kommer trivas eller inte? Den. När man bara vet. BC2DFEAF-9D8D-4447-ADD2-4FD891A59BA1

2 Comments Add yours

 1. FlyingDryden says:

  Ser ut som ett ställe där jag skulle kunna spendera en julafton i lugn och ro.

  Like

  1. Ämma says:

   Jag tror Inte all’s det är i närheten lika lugnt runt jul tyvärr… men ja- jag tycker det var fantastiskt!

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.