Mot Singapore!

on

Storstadssemester coming up!  Med sikte på Singapore bokade jag i våras resa över jul-och nyår åt mig och barnen*. Jag är så himla pepp på det här konceptet med några dagar storstad och sen förflyttning till lugna Koh Lanta (även om något säger mig att så värst lugnt är det inte över nyår) för några veckor, vidare och testa Krabi och Railay som jag hört så mycket gott om i några dagar innan vi kör en avslutning i Singapore.

27102017-IMG_6177Singapore är för mig ett ganska oskrivet kapitel, även om jag testat många av de andra storstäderna i Asien så har jag hittills inte blivit besviken – så jag hoppas verkligen att Singapore om inte annat ska tilltala den estetiska delen av mig. För vem tusan gillar inte vackra saker? Sen vad som är vackert är upp till den som tittar – jag gillar olika. Däremot är jag säker på att prisläget kommer göra mig besviken, jag gillar att få ut mycket av min semester och att resa till Singapore som prisindexmässigt ligger nära Stockholm är såklart inte helt genomtänkt för någon längre period.

h2-a350-1000-groundI somras flög vi Singapore Airlines och landade i staden men hann aldrig utanför flygplatsen eftersom vårt anslutningsflyg till Denpasar hade kort transfertid både dit och hem. Jag blev helt kär i deras A350-900 som är en av de nyaste flygplansmodellerna på marknaden, så värt att lägga lite extra pengar på – inte minst för att det är 30% mindre bränsleförbrukning. I höst är tanken att Qatar Airways ska börja flyga dessa härliga maskiner via Stockholm och vi bokade genast in oss för vad som över den perioden får anses som ett kap. Tyvärr har de ändrat hemresan till att gå med en av deras 777-300 ER men å andra sidan verkar vi få lyxen att testa A350-1000 både till och från Singapore – coolt.

Mot Singapore alltså? Dags att börja lista ut vad vi ska sysselsätta oss med! 

 

*Tanken var att E skulle jobba över årsskiftet och därmed inte kunde resa bort

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.