Gattererberg, Zillertal med utsikt att döda (för)

on

Resan började i fredags med försenat plan från Arlanda till vår bytespunkt i Helsingfors. Otrolig tur för oss så var det samma plan som skulle köra flighten till München, varför vi inte behövde missa det. Mindre bra att vi nu hade dels den ursprungliga förseningen och planet hann få problem med någon lastningsanordning. Slutligen nådde vi München några timmar sent, då kom nästa lilla fadäs – vårt specialbagage (barnens bilstolar) hade inte kommit med…

Efter några timmars körning betydligt senare än tänkt och klättring uppför berget med vår extremt stora bil mitt i natten så vaknade vi ändå till detta vår första morgon. Går inte att beskriva känslan och området här, det är så vackert så det nästan gör ont.

Inflygning över Helsingfors

Direkt utanför dörren från vårt boende på Jausenstation Almluft ligger flera vandringsleder, bland annat en kortare som vi tog igår och fullt med blåbär. Men mer om det sen, för boendet behöver få sitt eget inlägg!

Nu blir det nog lite backintervaller innan frukost!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.