En extra växel

on

Som ni kanske förstått har jag sen en liten stund tillbaka (6 januari) dragit upp växeln en del vad gäller att komplettera min träning med lite andra former (styrka, kondition) för att få ut det mesta av och med min kropp. Jag ska också vara lite försiktig kring vad jag stoppar i mig, eftersom jag lever mer eller mindre på snacks och läsk en stor del av tiden – en ovana jag mycket gärna vill bli av med. Så för att få en första jämförelse tog jag en första bild efter 10 dagar på min ryggtavla och gissa om jag blev nöjd?

En väldigt bra start måste jag säga, nu ska jag fortsätta kämpa för att komma vidare och få de resultat jag vill ha. Det är en viktig del i den här utmaningen för mig själv att känna att jag faktiskt blir starkare. För det är målet. Att det syns är ju helt klart en bonus.

 

3 Comments Add yours

 1. Therese says:

  Vilket framsteg 💪💪

  Like

  1. Ämma says:

   Tack! Jag tror iofs bilden ljuger en del, men absolut händer det grejer så länge man inte tittar på vågen.. 🙂

   Like

 2. Oj jävlar! awesome ju.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.