Gympremiär!

on

idag hände värsta grejen. Eller så råkade jag bara faktiskt ta mig iväg till gymmet. Det var en väldigt bra start, men tyvärr fanns inget kort att hämta ut eftersom deras system låg nere. Strunt samma eftersom jag såklart fick träna ändå – vilket är en annan historia.

För det här med träning. Hur gör man?! Idag hade jag fullkomlig hjärnsläpp på övningar, men lyckades i alla fall roa kroppen i en timme, varav de sista fem minutrarna var löpning på band. Min allra, allra sämsta gren. Jobbade också lite i chinsmaskinen, ska sätta upp vår bar här hemma för att jobba med greppstyrkan som råkar vara ytterligare en av mina sämre grenar.

Imorgon hoppas jag kunna jogga en sväng (om nu ingen huvudvärk dyker upp, för då måste jag vila mer) på morgonen eftersom vädret ska hålla i sig. Och nästa helg? Då är det nästa lopp på 5 kilometer, då hoppas jag orka springa i alla fall lite mer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.