Puri Kelapa Garden Cottages, Sanur, Bali

on

Det finns hotell som känns genuint härliga, med personal och områden som lever upp till förväntningar. Puri Kelapa Garden Cottages är inget ställe du åker till för att lyxa, men jag skulle definitivt rekommendera det för vilken familj som helst som söker ett prisvärt boende i Sanur. 

Bali-10Bali-12
Priset per natt ligger under 400:- per rum – någon som visas sig vara ett riktigt bra pris, speciallt som det inkluderar frukost. Det finns en rejäl pool och varje rum har en rejäl balkong/terrass. Vi tilldelas varsitt rum med dörr mellan familjerna på andra våningen, med utsikt över hela området (det är inte stort).

Bali-31Varför inte ett parti schack för att slippage undan solen ett tag? Barnen uppskattade denna lilla oas något enormt, det passar också väldigt, väldigt bra till matsalsbord när lunch vankas vid poolen och resten av borden är upptagna.

Bali-38Bali-41Bali-49Bali-35

Lite sugen på varför du ska åka till Sanur – eller kanske varför inte? Puri Kelapa Garden Cottages är definitivt en av anledningarna varför. Fler såna och kanske någon varför inte kan du läsa här.

Läget? I början av Ayu Segara som leder hela vägen ner till stranden. Ett riktigt bra läge i Sanur, med många små pärlor runtomkring. På restaurangen är servicen sådär, men maten är riktigt bra.

Puri Kelapa Garden Cottages passar för de som gillar bekvämt, charmigt och prisvärt. Letar du efter lyx och uppassning kanske exempelvis grannen Segara Village är lämpligare. Jag skulle väldigt gärna återvända om vi någon gång kör Sanur igen. 

2 Comments Add yours

 1. Vi bodde på Segara village, och det var helt underbart. Skulle rekommendera det alla dagar i veckan åt den som vill bo lyxigare. Vi kostade på där och i Ubud och hade i övrigt budget runt 800/natt, men då var vi ju 5 också så mer begränsat utbud och krävs ju tyvärr större rum.

  Like

  1. Ämma says:

   Ja, vi åt på Byrd House (dvs strandklubben) och irrade in för toabesök. Tyvärr låg det runt 1800:-/natt när vi var där och priserna generellt var ju också betydligt dyrare. Annars hade jag gärna bott där!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.